spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
| Print |  E-mail

Voorbereidingsfase

Voordat we beginnen zorgen we dat al het materiaal 1 dag van tevoren word geleverd op de werklocatie. Al het materiaal wordt geseald en in pallets afgeleverd. Op deze dag zouden we dan ook graag willen dat de tuin vrij is van tuinmeubelen en andere belemmerende materialen. Op deze manier hebben de medewerkers een overzichtelijk werkplek en voorkomt u dat waardevolle materialen beschadigd kunnen raken.

Verder is de klant zelf verantwoordelijk voor erf afscheiding en volgen medewerkers alle aanwijzingen van de klant.

Uitvoeringsfase

De tuin graven wij over het algemeen uit tot een diepte van ongeveer 20 cm en storten het op aanwijzing van de klant ergens neer. Deze aarde kunnen wij overigens ook wegvoeren voor de klant.

Daarna storten wij ophoogzand in de uitgegraafde tuin. Vervolgens gaan we aan het werk met onze trilplaat en egaliseren wij de tuin mooi vlak. Langs de rand van de tuin zorgen we voor mooie opsluitbanden. De klant heeft alle keuzes hierin. Wij volgen immers altijd alle wensen van de klant.

De bestrating kan dan beginnen en de tuin word in een mum  van tijd omgetoverd tot een mooie tuin waar de klant van heeft kunnen dromen.

Afrondingsfase

Nadat de bestrating afgerond is vegen wij het mooi schoon en gaan wij er overheen met onze trilplaat. Vervolgens strooien wij speciaal zand over de sierbestrating om de naden en kieren mooi te dichten. Wij vegen het even een beetje goed na en laten dit zand gewoon op de sierbestrating.

Het is verder aan de klant om dit zand zo vaak mogelijk heen en weer te vegen zodat het mooi tussen de naden en kieren terechtkomt. Planten en plantenbakken die besteld zijn plaatsen wij op aanwijzing van de klant in de tuin. Wij laten immers altijd een mooi afgewerkte tuin achter.

Onze kracht is dan ook dat wij streven naar kwaliteit en service.

 
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Copyright 2008 - Design by Aazani & Arrahmouni spacer.png, 0 kB